Lode De roover voor tweede keer beste op Bocuse d’Or

Op de Horecabeurs in Gent werd zondag 17/11/19, de Belgische nationale selectie van de Bocuse d’Or bekendgemaakt, zeg maar het wereldkampioenschap van de gastronomie. Net als twee jaar geleden haalde Zelenaar Lode De Roover opnieuw de zege binnen.

Lees meer

Team Belgium achtste op de Bocuse d’Or

Een achtste plaats, dat is het resultaat van Team Belgium op wereldfinale van de Bocuse d’Or, editie 2019, in Lyon. De Scandinaven gingen met de medailles lopen.

Vlaamse Bocuse d’Or Team klaar om te schitteren in Lyon!

Vandaag stapten zo’n 150 supporters op de bus richting Lyon om er het Vlaamse Bocuse d’Or team te gaan aanmoedigen op hun wedstrijddag. Chef Lode De Roover, commis Piet Vande Casteele en coach Jo Nelissen zijn na maandenlange voorbereiding klaar om er ons land op de internationale culinaire kaart te zetten.

Belgisch culinair team naar wereldfinale Bocuse d’Or

België heeft zich geplaatst voor de wereldfinale van de Bocuse d’Or, de belangrijkste internationale gastronomische wedstrijd ter wereld. Dat meldt Horeca Vlaanderen vanavond. Het Belgische team behaalde de zesde plaats op de Europese finale die gisteren en vandaag plaatsvond in het Italiaanse Turijn. Enkel de tien beste van de twintig deelnemende landen mochten door naar […]

Bocuse d’Or in Boedapest, dit is UEFA