MENTOR TEAM
Het National Culinary team Belgium
zal zich voorbereiden in het trainingscentrum te Zwijndrecht bij onze partner Rational.
Dit werd speciaal ingericht om het Belgische team voor te bereiden op onder meer de Bocuse d’Or.
Net als atleten van de Olympische Spelen kunnen topkoks zich niet veroorloven
om details over het hoofd te zien als ze een medaille willen behalen.
Dankzij onze partner werd een keuken geïnstalleerd die een replica is
van de wedstrijdkeuken waarin het Belgische team zich volledig kan toeleggen
op de voorbereidingen van de Europese en de wereldfinale van onder meer Bocuse d’ Or.
President en voorzitter – Lode De Roover
Sinds 2013 is hij samen met zijn vrouw Barbara zaakvoerder van ‘Fleur de Lin*’.
Met twee nationale overwinningen, een 6e plaats op het Europees kampioenschap en een 8e plaats in de wereldfinale van de Bocuse d’Or heeft hij bewezen tot de culinaire top te behoren.
Dankzij zijn ongeëvenaarde kennis, ervaring en passie is hij de uitgelezen persoon om de rol van voorzitter op zich te nemen en toekomstige talenten te begeleiden naar succes.
Mentor team
Viki Geunes
Zonder koksopleiding, maar met een enorme gedreven en ijzeren discipline, wist Viki Geunes de gastronomische top te bereiken.
Thijs Vervloet
Vandaag, in Maison Colette **’ kookt deze sterrenchef in een statige dokterswoning te Westerlo. Een restaurant met chef’s table, private diningruimte en boetiekhotel voor de ultieme culinaire ervaring.