BOCUSE D’OR TEAM
Ons nationaal team zal zich voorbereiden in het trainingscentrum te Zwijndrecht bij onze partner Rational.
Dit werd speciaal ingericht om het Belgische team voor te bereiden op de Bocuse d’Or.
Net als atleten van de Olympische Spelen kunnen topkoks zich niet veroorloven
om details over het hoofd te zien als ze een medaille willen behalen op de Bocuse d’Or.
Dankzij onze partner werd een keuken geïnstalleerd die een replica is
van de wedstrijdkeuken waarin het Belgische team zich volledig kan toeleggen
op de voorbereidingen van de Europese en de wereldfinale.
President en voorzitter – Lode De Roover
Sinds 2013 is hij samen met zijn vrouw Barbara zaakvoerder van ‘Fleur de Lin*’.
Mentor team
Viki Geunes
Zonder koksopleiding, maar met een enorme gedreven en ijzeren discipline, wist Viki Geunes de gastronomische top te bereiken.
David Martin
Thijs Vervloet
Vandaag, in restaurant ‘Colette – De Vijvers**’ kookt deze sterrenchef in een ruim en modern gebouw aan de vijvers van Averbode.
Promotion Manager
Dit kan de werking alleen maar ten goede komen en versterken.
Ook zorgt ze voor het reilen en zeilen voor en achter de schermen voor een goede werking en organisatie van het team
Pappi Bosuse – Ferdy Debecker
Daarnaast was hij ook voorzitter van de Bocuse winners én voorzitter van Bocuse d’Or Belgium.