BOCUSE D’OR TEAM
Ons nationaal team zal zich voorbereiden in een nieuw trainingscentrum te Zwijndrecht bij onze partner Rational.
Dit werd speciaal ingericht om het Belgische team voor te bereiden op de Bocuse d’Or.
Net als atleten van de Olympische Spelen kunnen topkoks zich niet veroorloven
om details over het hoofd te zien als ze een medaille willen behalen op de Bocuse d’Or.
Dankzij onze partner werd een keuken geïnstalleerd die een replica is
van de wedstrijdkeuken waarin het Belgische team zich volledig kan toeleggen
op de voorbereidingen van de Europese en de wereldfinale.
President – Lode De Roover
Sinds 2013 is hij samen met zijn vrouw Barbara zaakvoerder van ‘Fleur de Lin’.
Coaching team-Roland Debuyst
Roland Debuyst, gepassioneerd en perfectionist, blijft zijn talent verder ontwikkelen door het aanbieden van een betaalbare maar hoogwaardige gastronomie.
Promotion Manager
Beetje bij beetje leert ze ook de organisatorische kneepjes van Ann wat betreft de Bocuse d’ Or.
Dit kan de werking alleen maar ten goede komen en versterken.
Voorzitter Ferdy Debecker
Daarnaast was hij ook voorzitter van de Bocuse winners én is ook de voorzitter van Bocuse d’Or Belgium.
Ferdy is sinds jaar en dag bezieler en werkende kracht achter Bocuse d’Or Belgium, samen met zijn echtgenote Ann baten zij ook restaurant Eyckerhof* uit in Bornem.