Belgische finale

De kandidaat zal België vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or 2022.

Hij wordt bijgestaan door een commis en begeleid door een gastronomisch coaching-team.
Het nationale team wordt klaargestoomd voor de Europese finale in een nieuw trainingscentrum. Als het Belgische team zich kwalificeert tijdens het
Europees kampioenschap, mag het door naar de wereldfinale in Lyon.
Die vindt plaats in 2023 .

Technisch dossier – Nationale selectie 2021

Finale

  • Nationale wedstrijd
  • 21 november 2021
  • Horeca Expo Gent
  • Belgische nationaliteit
  • Open voor groot publiek

Kandidaten

  • Minimum 23 jaar zijn op 22 januari 2023
  • De kandidaat wordt bijgestaan door een eigen keuken commis ( max. 22 jaar op dag van de wedstrijd).

Kandidaturen en recepturen (met foto/schets) dienen
uiterlijk op 1 juni 2021 binnen te zijn op het secretariaat:

Spuistraat 21
2880 Bornem

of per mail
info@bocusedor.be

U zult steeds een mail ontvangen ter bevestiging van ontvangst van Uw dossier.